Με αφορμή την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής, ο μαθητής μας Νικόλας Κ , της Δ΄ τάξης είχε μια υπέροχη ιδέα. Σκέφτηκε αντί γλυκού ένα διαφορετικό και ιδιαίτερα όμορφο κέρασμα για τους συμμαθητές του.

Από καιρό ετοίμασε για όλους τους και καλλιέργησε ένα δεντράκι αβοκάντο. Αφορμή στάθηκε η προσπάθεια που γίνεται καθημερινά από τη δασκάλα του τμήματος, τη σχολική μας νοσηλεύτρια αλλά και τους γονείς του, για ευαισθητοποίηση τόσο γύρω από τα θέματα που σχετίζονται με κανόνες υγιεινής διατροφής , όσο και γύρω από μια προσπάθεια που γίνεται στο σχολείο μας και ιδιαίτερα στην τάξη που φοιτά ο μαθητής και αφορούν τόσο τη διαφορετικότητα όσο και στο σεβασμό των συνανθρώπων μας και στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Έτσι λοιπόν ο μαθητής μας αντί γλυκού κέρασε ένα μεγαλωμένο δεντράκι αβοκάντο τους συμμαθητές του. Τώρα θα πρέπει ο καθένας τους να το φροντίσει ώστε να μεγαλώσει και να του προσφέρει τους ωφέλιμους καρπούς του.

Το σακουλάκι βέβαια είχε περισσότερα δώρα για τον καθένα τους

Πραγματικά μια εξαιρετική ιδέα. Να είσαι Πολύχρονος Νικόλα , να είσαι γερός και πάντα να έχεις παρόμοιες, υπέροχες ιδέες και τόσο πρωτότυπες πρωτοβουλίες.

Αφήστε σχόλιο